Tüm ürünlerde haftasonu özel Anında %10 İndirim

Kadın Külot

, 1092 model bulduk!

    Kadın Külot Modelleri ve Fiyatları

    Kadın külot her zaman için en önemli ihtiyaçlardandır. Günlük bir şekilde değiştirilen bir iç giyim eşyası olması bakımından en çok satın alınan ürünlerden biri olarak karşımıza çıkar. İcgiyimozel.com internet sitesi üzerinden bir araştırma yaparak farklı kadın külot modelleri bulabilirsiniz. Ancak bu noktada doğru bir araştırma yapabilmek için mutlaka doğru bir arama kriteri oluşturmak gerekirse bunun için kadın boxer külot ya da kadın tanga külot gibi bir takım farklı araştırmalar yapmak mümkün olacaktır.

    Slip Külot

    Slip külot her zaman için en çok tercih edilen külot türü olarak karşımıza çıkar. Kadın slip külot şeklinde bir araştırma yapmak üzere başladığınız zaman ilk başta karşınıza bu tip bir külotun da kategorileri olduğu bilgisi çıkacaktır. Yani kadın slip külot çeşitleri olarak pamuklu, mikrofiber ya da modal gibi kadın slip külot türleri de vardır.

    Bokser Külot

    Bokxer külot genel olarak rahat olmasıyla bilinir ve bu sebepten dolayı da daha çok spor kıyafetlerde beli daha kalın ve uzun, paçaları da nokrmak slip külota göre biraz daha geniş ve uzun olabilir. Ayrıca renk ve desen konusunda da son derece fazla seçeneğe sahiptir.

    Toparlayıcı Külot

    Toparlayıcı külot belki de her kadının en vazgeçilmez ihtiyacıdır. Kadınlar için popo ve göbek bölgesinin görüntüsünün çok düzgün olması her zaman için son derece büyük bir önem taşır. Bu sebepten dolayı da toparlayıcı külotlar, bu bölgedeki fazlalıkları göstermemesi açısından son derece büyük bir ilgi görmektedir. Genel olarak bu tip külotların ten rengi, siyah ve beyazı çok fazla kullanılmaktadır ve bu renk seçenekleri mevcuttur.

    String Külot

    String külot tangayla en çok karıştırılan külottur. Her ne kadar string külot da tanga gibi kalçaların arasına girebilen modelleri olsa da bu külotlar tanga gibi ipli değil daha geniştir. Aynı zamanda kalça kısmında tıpkı bir kelebek gibi bir görüntü verirler. Son derece çekici duran bu külotların farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Ayrıca dantel bir string külotu çeşitli sutyenlerinizle de kullanabilirsiniz.

    Dikişsiz Külot

    Dikişsiz külot aynı zamanda lazer kesim külot olarak da anılır. Gece elbiseleri ya da eteklerde külot izi olmasın diye tercih edilir. Hatta bu tip kıyafetlerle çok fazla belli olmasın diye daha çok ten rengi olanlarının tercih edilmesi beklenir.

    Dantelli Külot

    Dantelli külot için o kadar çok seçenekle karşı karşıya kalacaksınız ki kafanızın karışması çok normal olacak. Dantelli külotlar, sadece dantel ya da ip ve dantel, dantel ve saten karışımı ya da şifon ve dantel gibi bir takım farklı kumaşlarla da karıştırılabilir. Üstelik taşlarla ya da zincir veya daha farklı pek çok şeyle de süslenen modellerdedir.

    İç çamaşırı deyince aklınıza ilk gelen ürün hangisi. Birçok insanın aklına ilk gelen ürün kadın ya da erkek fark etmeksizin külot olacaktır. Zira tüm iç giyim ürünleri içinde en majör ürünlerden bir tanesi bu üründür ve sağlıklı bir yaşam için de oldukça önemli olan bir kavramdır. Külotlar da kendi içlerinde kadın, erkek, çocuk külotları olarak alt başlıklara ayrılır ve burada bayan külotları konusunda temel bilgilere yer verilmektedir.

    Temel Külot Türleri

    Bayan külot deyince karşımıza farklı modeller karşımıza çıkıyor. Bunlardan bazıları ise şunlar:

    · Toparlayıcı Külot

    · Slip Külot

    · String Külot

    · Tanga Külot

    · Dikişsiz Külot

    · Bayan Boxer Külot

    · Tuman

    · Dantelli Külot

    · Silikonlu Külot

    · Transparan Külot

    · İzsiz Külot

    Külot Seçerken Bilinmesi Gerekenler

    Yukarıdaki yer alan bayan külot türleri içinde kadınlar aslında hangi ürünü seçeceğini çok iyi biliyor ama yine de bazı konuları anımsatmakta fayda var.

    Bunların en başında tüm iç giyim ve dış giyim ürünlerinde olduğu gibi bu ürünleri seçerken de mutlaka kişi kendi bedeninin ölçüsünü bilerek hangi büyüklükte ürün alacağına karar vermeli. Küçük kalçası olan kadında L beden külot olamayacağı gibi, kalçası büyük bir kadında da en küçük beden külot zaten giyilemeyecektir.

    Bunun dışında tam da bu konuyla alakalı olarak kişinin kendi kusurlarını kapatacağı ürünü seçmesi burada da son derece önemlidir. Toparlayıcı külotlar tam da bu noktada ilerleyen yaşlar ya da doğuştan deformasyonu olan vücut tipleri için idealdir.

    İnce ve de özellikle yazın giyilen giysilerde dikişsiz, izsiz veya transparan külot giyilmesinin ideal olduğu unutulamamalıdır.

    Bayan boxer külot ise elbette kadınların regl dönemlerinde ve eşleri ile baş başa tüm gün gün içinde yalnız kaldıklarında sadece danttelli külot ile dolaşmak istemeyenler için idealdir.

    Bunun dışında seçilen ürünün malzemesi de mutlaka kaliteli malzemeden yapılmalı, tahriş, kaşıntı, alerji vb. durumlara kesinlikle yol açmamalıdır. Bu noktada ürün alınmadan önce mutlaka malzeme bilgisine dikkat edilmesi gerekir. Olabildiğine koton ve pamuklu malzemelerden yapılanlar tercih edilmelidir.

    Bilinen markaların bilinen ürünleri alınmalı ve para konusu ilk anda akla gelmemelidir.

    Her kıyafet seçiminde, sağlık olgusu ön planda tutularak titiz bir alışveriş tercih ediliyor. Özen ve dikkat gerektiren kıyafet seçimlerinden iç çamaşırı seçimleri yapılırken, biraz daha fazla detaya bakmak gerekiyor. Vücudun en önemli bölgeleri için kullanılan iç çamaşırları, doğru olmayan bir seçim sonucunda kullanıldığı zaman, sağlıksal sorunlar ile karşılaşılabilir. Bayan külot modelleri , bayan sütyen modelleri, babydol modelleri, gecelik ve pijama takımları, çoraplar ve bayan jartiyer takımları gibi onlarca iç çamaşır ürünleri sayılabilir.

    Kıyafete uyumlu olarak tercih edilen bayan külot çeşitleri, günlük olarak kullanılmaktadır. Günlü kullanımlar için tercih edilecek en doğru külotlar, pamuklu külotlar olacaktır. Özel ve kaliteli markalardan oluşan külot çeşitleri, sitemizde yüzlerce ürün çeşidi ile sizleri bekliyor. String külot modelleri, bikini çeşitleri, slip çeşitleri, toparlayıcı külot çeşitleri, dikişsiz özellikteki külotlar, tanga ve bayan boxer modelleri, tuman çeşitleri gibi ürünler, bayan külot kategorisi altında yer alıyor.

    Neredeyse her bayanın yaşadığı kilo sonrası kıyafet değiştirme durumu, iç çamaşırları için de geçeri bir durumdur. Bu gibi bir zamanda tercih edilecek en iyi külot çeşidi, toparlayıcı külot modelleri olmaktadır. En kolay kilo alınan hamilelik dönemlerinde özellikle tercih edilen toparlayıcı külot modelleri, hamilelik sonrasında vücutta oluşan kilo fazlalıklarıyla mücadele etme döneminde de rahatlıkla kullanılabilir. Sarkmaların önüne geçen bu bayan külot çeşitleri, göbeği sıkıştırmayan, rahat bir yapıya sahiptir. Ama bu çeşidi kullananların bir şeyi unutmaması gerekiyor. Toparlayıcı özellikteki külotlar, korse gibi karın bölgesini saklayan bir özelliğe sahip değildir. Sadece vücutta fazla bulunan deri ve yağları toparlayarak destek verici özellikte olan bu külot, kalça bölgesini de diri bir görünüme sokmaktadır.

    Son dönemlerde en fazla kullanılan bayan külot modellerinden bir tanesi de string külot çeşididir. Genellikle fantezi arayan ve geceleri renklendirmek isteyen bayanların tercih ettiği bu model, kişinin yalnızca genital alanını kapatan bir yapıya sahiptir. String külotların arka kısmında kumaş bulunmamaktadır. String külot modelleri, her zevke hitap eden modellerden oluşuyor. Tercihini bu külottan yana kullanacak olan bayanlar, pamuklu yapıda olan ve bedeni sıkmayan modelleri seçmelidir. Bu çamaşırı günlük kullanımda da tercih eden bayanlar bulunmaktadır. Her gün kullanmak üzere giyilen dış kıyafet parçalarının altında gözükmeyen bir özelliğe sahip olan string külotların yan kısmında ipler bulunmaktadır. Özel gecelerde giyilebilecek en iyi çamaşırlardan olan String bayan modelleri, sizi gecenin yıldızı yapabilir.

    Bayan külot çeşitlerinin kullanışlı olması çok önemlidir. Bu alanda en iyi markalarca üretilmiş olan dikişsi külotlar, pantolon ve etek gibi alt giyim ürünlerinin içinde gözükmediği için, çok kullanışlı bir ürün olmaktadır. Genellikle en bilinen renklerden olan beyaz ve ten rengi gibi renklerle tercih edilen külot çeşidi, giyilen dış kıyafetlerin çok daha şık ve estetik görünmesini sağlamaktadır. Yine pantolonlar altında kullanılan ve özellikle genç yaştaki bayanların tercih ettiği bayan boxer modelleri de en önde gelen bayan külot modelleri arasında yer almaktadır. Çok farklı renk ve desene sahip olan bu çeşit, çizgili, çiçekli ve hayvanlı modellerden oluşuyor.

    En yaygın kullanılan bayan külot çeşidi ise, şüphesiz slip külotlardır. Bayanların kendisini en rahat hissettiği slip külotlar, hem günlük hem de özel geceler için tercih edilebilir. Şık tasarımlara sahip modeller arasında dantelli detaylar ve kurdeleler de oldukça dikkat çekiyor. icgiyimozel.com sitesinden bayan külotları ile ilgili tüm modelleri inceleyebilir ve uygun fiyat seçeneklerimizden yararlanarak, sağlıklı kumaşlardan üretilen külotlara sahip olabilirsiniz.