Tüm ürünlerde haftasonu özel Anında %10 İndirim

Kız Çocuk İç Giyimi

, 264 model bulduk!

    Kız Çocuk İç Giyim

    Çocukların ciltleri yetişkinlere göre daha hassastır. Cilt ile doğrudan temas eden iç çamaşırları bu nedenle daha özenli seçilmelidir. Kız çocuk iç giyimi ürünlerini seçerken kumaş özelliklerine dikkat edilmeli, sağlık için zararlı olabilecek hiç bir kumaş türü tercih edilmemelidir.

    Kız çocuk iç giyim ürünleri, doğal kumaşlar ile hazırlanmalı, renklendirilmesinde de doğal maddeler kullanılmalıdır. Gün içinde uzun süre çocukların üzerinde kaldığı için terlemeye karşı nem emme özelliği olmalı. Nemi emen kumaşlar ıslaklığı bir sonraki tabakaya aktarıp sürekli kuru kalmasını sağlar. Bu da çocukların terleme nedeni ile hastalanmalarını önler. Renklendirmede doğal maddelerden yararlanılması, ürünlerin cilde solmasını engeller. Kız çocukları için iç giyim ürünlerinin cilt gözeneklerini kapatmayan, gözeneklerin nefes almasını sağlayan yapılı kumaşlardan üretilmesi gerekir. Anneler yeni bir iç giyim ürünü ya da takımı alırken mutlaka bu noktalara dikkat etmelidir.

    Kız çocuk atlet ve külotları, model olarak da dikkatli seçilmelidir. Hem alt iç giyim, hem üst iç giyim parçası olarak rahat ve kullanışlı ürünler tercih edilmeli. Atlet modeli seçiminde çocuğun beden ölçüsüne uygun olması yeterlidir. Külot seçiminde ise kız çocuklarının bel ve bacaklarını sıkmayacak şekilde hafif bol modeller tercih edilmelidir.

    Kız çocuk iç giyim ürünlerinde kullanılan renkler ve desenler cinsiyete özeldir. En fazla kullanıla renkler pembe, kırmızı, turuncu, sarı, yeşil ve tonlarıdır. Desen olarak çizgi film karakterleri, bebek figürleri, kelebek, çiçek gibi kızlara özel desenlere yoğunluk verilir. Bu desen ve renklerin seçiminde annelerin zevki kadar kullanacak olan kız çocuklarının da görüşleri önemlidir. Bunun için yeni bir iç çamaşırı satın almadan önce mutlaka kız çocuklarına da danışılmalıdır.

    İç Giyim Özel, kadın-erkeklerde olduğu gibi çocuk iç giyim ürünlerinde de değişik markaların ürünlerini ziyaretçilerine sunuyor. En kaliteli markaların sağlık koşullarında üretilen insan sağlığına uygun kız çocuk iç çamaşırı ürünlerini en avantajlı fiyatlar ile sitemizden temin edebilir, çocuğunuzun ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılayabilirsiniz. Güvenli ve hızlı alışveriş için arama motorunu kullanabilir ya da kategorilerimiz arasında dolaşarak ürünlerimize göz atabilirsiniz.

    Çocuklar ne kadar büyürse büyüsün, hangi yaşta olursa olsun, her zaman cıvıltılı ve hareketli desenlerden oluşan modelleri en çok seviyor. Yeni sezon modelleri arasında yer alan kız çocuk iç giyimi ürünleri, yine cıvıltılı ve hareketli desenlerden oluşturulmuş olarak çıkıyor karşımıza. Kız çocuk body ve atlet, kız çocuk külot, kız çocuk pijama çeşitleri, kız çocuğu sütyenleri ve genç kız ürünleri olarak sıralayabileceğimiz kategorimizde, birbirinden kaliteli ve güzel modeller yer alıyor.

    Neşeli ve sevimli baskılar ile oluşturulmuş olan kız çocuk pijama takımları, onları hem eğlendiriyor hem de onlara iyi birer uyku arkadaşı oluyor. Çocuklar için çizgi film karakter ve kahramanları çok önemli bir olgudur. Özel tasarımlar ile oluşturulmuş olan en yeni pijama takımları, her yaştan çocuğa hitap etmektedir. Organik kumaşlardan üretilen tasarımlı ürünleri herkes çocuğu için rahatlıkla tercih edebilir.

    Kız çocuk iç giyimi modelleri arasında en çok tercih edilen ürünler şüphesiz atlet ve külotlardır. Hem kış hem de yaz aylarından rahatlıkla kullanılabilen atletler, kışın dış giyim ürünleri altında tercih edilirken, yazın tek başlarına da kullanılabilir. Eskiden genellikle beyaz, siyah ve ten rengi renkleri ile çocuklara giydirilen düz atletler şimdilerde çok fazla tercih edilmiyor. Teri emen pamuklu özelliğe sahip olan yeni sezon atletleri, diğer giyim ürünlerinde olduğu gibi artık baskılı olarak tasarlanmaktadır. Çocukların giyinme işlemi bazen problemli olabiliyor.Bu durumda onlar için özel olarak tasarlanan baskılı atletlerin tercih edilmesi hem annelere bir kolaylık olacak hem de çocukların atlet giymesini sağlayacak.

    Kız çocuk iç giyimi çeşitlerinin vazgeçilmezi olan külot modelleri de yine baskılı ve renkli modelleri ile dikkat çekiyor. Sağlığın her alanda önemli olduğunu bu noktada vurgulayarak, sizlere çocuklarınız için doğal boyalar ve doğal pamuk ipliğinden hazırlanmış kız çocuk külotlarını tercih etmenizi öneriyoruz. Hava aldıran özellikleri ile çocuklarınıza sağlıklı günler sunan külot çeşitlerimiz en iyi markalar ile sizlere sunuluyor.

    Berrak, Çift Kaplan, Anıl, Miorre, Anıt ve Kom gibi en bilinen markalar tarafınca tasarlanmış olan iç giyim ürünlerimiz, son derece sağlıklı ve rahat kumaşlardan üretilmiştir. Kız çocuklarında olan pembe tutkusu, küçük yaşlarda başlıyor. Bu noktada aileler çok renkli iç giyim ürünleri tercih etmek istemiyor. Fakat sitemizde bulunan tüm ürünler doğal boyalar ile renklendirilmiş ürünler olduğu için, çocuklara rahatlıkla tercih edilebilir. Özellikle kalpli, çiçekli ve üzerinde bebek resmi bulunan atlat ve külotlar, kız çocuklarının vazgeçilmezleri arasındadır. Kız çocuk iç giyimi için bu modelleri siz de ürünlerimiz arasından beğenerek tercih edebilirsiniz.

    Yine çocuk sütyenleri de yaşların uygun baskılı modeller ile tasarlanmış olup, en güzel renkler ile sizlere sunulmaktadır. Kız çocuk iç giyimi için önemli olan özelliklerden bir tanesi de çamaşırların anti bakteriyel olma özelliğidir. Genç kızların yeni büyümekte olan göğüslerinin sağlıklı gelişmesini sağlayan doğru yapıdaki çocuk sütyenlerimiz de anti bakteriyel bir özellik taşımaktadır. Göğsü en doğal şekilde destekleyen ve göğsü sıkmayan özellikteki kız çocuğu sütyen modelleri, en iyi markaların tasarımlarıyla oluşturulmuştur. Pembe, gri, siyah ve beyaz renk seçeneğinden oluşan sütyenler isteğe göre tek parça veya çift parça olarak da satın alınabilir. Sitemizden yaptığınız tüm kız çocuk iç giyimi ürünleri için sizlere güvenilir bir hizmet sunuyoruz. Memnun kalmadığınız taktirde iade edebileceğiniz ürünlerimizi satın alırken, bize belirttiğiniz adresinize ürünleriniz en kısa sürede teslim edilecektir. Tüm tasarımlar ile online güvenli iç giyim alışverişi icgiyimozel.com'da.