Tüm ürünlerde haftasonu özel Anında %10 İndirim

Kadın Atlet

, 862 model bulduk!

    Kadın Atlet Modelleri ve Fiyatları

     Kadın Atlet iç giyimde kadınlar için tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Atlet denilince öncelikli olarak herkesin aklına beyaz standart atletler gelebilmektedir. Ama özellikle günümüzde teknolojinin ve modanın çok fazla değişim göstermesiyle birlikte birçok ürün bulunmaktadır.

     Kadın atletlerde özellikle kullanılan kumaşların kalitesi çok önemlidir. Çünkü atlet için %100 pamuk ürünlerin tercih edilmesi kadının terlemesinin önüne geçmektedir. Bu sebepten kaynaklı olarak da pamuklu ürünler tercih edilmesi gerekmektedir.

     Kadın Atlet Seçimi

     Kadın atlet seçimiyle ilgili olarak kişinin ne istediği önemlidir. Aynı zamanda birçok çeşit ve tür bulunmaktadır. Bazı kadınlar için özellikle düz sıradan olmasına hiçbir problem yokken bazı kadınlar için dantel detaylar ve renk oldukça önem arz etmektedir. Kadın atlet ile alakalı olarak aynı zamanda internet sitemizde takım şeklinde de bulabilirsiniz. Kadın atlet seçiminde öncelikli olarak ilk dikkat edeceğiniz şeyler şunlardır

    •  Kadın atlet seçerken bedenine uygun bir beden almanız gerekmektedir. Özellikle genellikle dış giyimiyle paralellik göstermektedir. Ama bazı kişiler rahat olması açısından bir beden büyük tercih edebilmektedir. Internet üzerinde bulunan beden tablosuna bakarak karar verebilirsiniz.
    •  Atlet seçerken kullanılan kumaş çok önemlidir. Genel olarak pamuk ürünler daha çok tercih edilmesini istediğimiz ürünlerdir noktanın ayran karışımı olan ürünler kişinin sağlığı açısından zararlı olabilmektedir.
    •  Atlet seçerken son nokta ise kişinin zevki olacaktır. Çünkü özellikle baktığımız zaman dantel detaylar farklı renkler birçok model bulunmaktadır. Burada kişinin tercihine göre hareket edilecektir

    Yukarıda sayılan Atlet seçim noktasına dikkat edilecek hususlar ile sizde kendinize güzel bir ürün seçebilirsiniz.

    Kadın Atlet Türleri

     Kadın atlet türleri oldukça fazla sayıda bulunmaktadır. Kadın atlet türlerinde hem renk olarak seçenek hem marka olarak çok fazla seçenek bulmak mümkündür. Aynı zamanda kadın atlet modelleri de çok fazla göze çarpmaktadır. Kadın atlet ile ilgili olarak kişinin zevki bu anlamda önemlidir. Aynı zamanda ürünün de yapısı önemlidir. Modeller dönemidir. Çünkü kişi giyeceği yere göre atlet türü ve modelini belirlemesi gerekmektedir. Kadın atlet modelleri

    •  Askısız atlet
    •  Atlet takımları
    •  Dikişsiz atlet
    •  güpürlü atlet
    •  Kaşkorse
    •  Fanila
    •  İnce askılı atlet
    •  Kalın askılı atlet
    •  Spor atleti

    Yukarıda sayılan atlet türlerini ile ilgili olarak kişi kendisine en uygun olan atleti seçmesi gerekmektedir. Örnek olarak verecekse kişi bir askılı ya da bir tişört gidecekse ince askılı atlet tercih etmesi daha şık bir görüntü sağlayacaktır. Ruh modelleri ile alakalı olarak kişinin kendisini nasıl hissettiği de oldukça önemlidir. Bazı kişiler kendilerini kalın askılı atletlerde daha rahat hissetmektedir. Bazı kişiler ise askısız atlet tercih etmektedir. Burada da kişinin kendini nasıl istediği hissettiği çok önemlidir. Bu anlamda da modellerde kişinin isteğine göre tercih edebileceği ürünlerdir.

    Kadın Atlet Fanila

    Atletler, her mevsim gerekli olan iç giyim ürünlerinden biridir. Kadın, erkek ve çocuklar için farklı modellerde tasarlanan atletlerin en fazla çeşidi bayan atlet modellerindedir. Klasik ve spor tarza özel modellerin yanında mevsime göre farklı tasarımlı atletler de vardır.

    Bayan atlet modelleri askı özelliklerine göre askılı, askısız, ince askılı, kalın askılı, çarpraz askılı olarak çeşitlerdedir. Genelde ince askılı atletler yaz aylarında, kalın askılı atletler ise kış aylarında kullanılır. Mevsime göre atlet seçiminde kumaş özelliklerinin de mutlaka göz önünde bulundurulması, yazlık alınan atletlerin nem emici özellikte, kışlık atletlerin ise sıcak tutucu özellikte olması gerekir.

    Bayan atleti satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı özellikler vardır. Bu özelliklerin başında kişinin beden yapısına uygun olması gelmektedir. Tam beden ölçüsünde olan atlet modellerinin kullanımı daha rahattır. Beden ölçüsünden sonra dikkat edilmesi gereken önemli nokta, kişiye uygun atlet modelinin seçimidir. Spor yaparken giymek için ya da spor tarz kıyafetler ile birlikte kullanmak için sporcu atleti ve kalın askılı bayan atlet modelleri tercih edilebilir. Klasik giyim tarzına uygun olarak ince askılı ve dikişsiz atlet modelleri kullanılabilir. Özel kullanım için güpürlü bayan atletleri, kaşkorseler ve askısız atlet modelleri örnek verilebilir.

    Vücuda uygun şekilde satın alınan bayan atlet modeli ürününün uzun süre kullanılabilmesi için yıkama talimatlarına uygun temizliğinin yapılması gerekir. Yıkama talimatları her atletin arkasında ya da yan tarafında bulunan ürün etiketinde yer almaktadır. Bu bilgilerin satın alınmadan önce ve kullanılmadan önce mutlaka incelenmesi gerekir. Yine ürün etiketinde yer alan kumaş özelliklerine de dikkat edilmesi gerekir. Pamuklu ya da koton kumaşlardan üretilen atletler daha sağlıklı ürünlerdir. Naylon yapılı kumaşlardan üretilen ürünler sağlık açısından kullanılmamalıdır.

    Bayan atlet modellerini iç giyim ürünleri satan yerlerden temin edebilirsiniz. İç giyim mağazaları ya da online satış sitelerinde tüm beden ölçülerine uygun bayan atlet modelleri bulunmaktadır. Piyasada en fazla bulunan beden ölçüleri 36 ile 42 beden arası atletlerdir. İç Giyim Özel online iç çamaşırı satış sitesinde bayan atleti modellerini bulabilir, satın alarak kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz.

    Atlet deyip geçmemek gerekir. Atlet her yaşta ve tüm mevsimlerde kesinlikle giyilmesi gereken bir üründür. Zira kışın üşümeyi önlerken yazı teri emen bir yapısı vardır. O yüzden de kesinlikle kullanılmalıdır.

    Üstelik son yıllarda öyle güzel bayan atlet modelleri var ki bunlara hayır demek neredeyse olanaksız.

    Bayan atlet grubunda çok değişik ürünler farklı markalarda karşımıza çıkmakla beraber en sık karşılaşılan ürünler şunlardır:

    · Sporcu Atleti

    · Askısız Atlet

    · Atlet Takımları

    · İnce Askılı Atlet

    · Kalın Askılı Atlet

    · Dikişsiz Atlet

    · Güpürlü Atlet

    · Kaşkorse

    Beden ölçüsü olarak bakıldığında ise 36, 38, 40, 42 sürekli olarak bulunabilen bedenlerdir. Kullanılan malzemeler ise ağırlıklı olarak ürünün özelliğinden dolayı pamuk ve koton gibi natürel lifler bulunduran malzemelerdir.

    Yukarıda belirtilen atletlere genel olarak bakıldığında farklı beklentilere yanıt verir nitelikte olan ürünler olduğu açık bir biçimde görülmektedir. Adından da anlaşılacağı üzere sporcu atleti sporcu ya da spor tarzı giyinenler için iken askısız olan atletler daha çok yaz aylarında straplez tarzı elbise, bluz vb. giysi giyenler için özel olarak üretilmişlerdir.

    Bir klasik olan güpürlü atletler ise her yaşta zarafetinden ödün vermeyenler, kalın askılılar konforunu sevenler, dikişsiz olanlar atlet giydiğinin belli olmasını istemeyenler için tasarlanan atlet türleri olup bayanların ürün gamında bu atletlerden çoklukla her yaşta bulunur. İnce askılı olan atletler ise tek kelime ile klasiktir ve asla modası geçmez.

    Tüm bu atletlerde en sık kullanılan ana renk beyaz olmakla beraber son yıllarda karşımıza kırık beyaz, siyah kırmızı pembe gibi başka renklerde çıkabilmekte ve de desenli bayan atletleri de son yıllarda oldukça revaç görmektedir.

    Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Bayan atlet alırken ister kişi kendisine alsın, ister bir başkasına mutlaka kendi beden yapısına uygun olan ürünü seçmeli ve rahatlığını göz önüne almalıdır.

    Kaşkorse olarak ifade edilen atletler ise diğerlerine göre daha özel bir kumaştan yapılmakta ve yapısı itibarıyla gündelik yaşamda da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Burada öyle güzel modeller vardır ki bunları günlük kombinlemek, eşofman üstü, bluz gibi değerlendirmek mümkündür.

     

    Moda kavramının gelişmesi ile, kıyafetlerdeki çeşitlilik her geçen gün biraz daha fazla artmaktadır. İçinde bulunduğumuz zamandan yaklaşık bir on sene öncesine baktığımız zaman, özellikle bayan atlet modelleri, her yaştan kesimde bulunan bayanlarda standart model olarak kullanılmaktaydı. Genellikle askısı kalın olan ve yakasından dantel bulunan bu model, şimdilerde çok daha farklı tasarımlar ile bayanlara sunulmaktadır.

    Günümüzde yer alan bayan atlet çeşitleri, ince askılı atletler, sporcu tarzda atlet, askısı olmayan atletler, kalın askılı atletler, dikişi olmayan atletler, güpürlü modele sahip atletler ve kaşkorse gibi isimler ile adlandırılmaktadır. Bu çeşitler arasında yer alan sporcu atlet modeli, genellikle sıcakların başladığı bahar ve yaz döneminde sıkça tercih edilmektedir. Bu atlet modeli, arkası çapraz biçiminde olan, boynun arka tarafından dolanan ve sırt bölgesine inen bir şekilde meydana getirilmiştir. İsteğe göre bu atletler üzerine farklı bir dış giyim ürünü tercih edilebileceği gibi, sporcu modelli atletler tek başlarına da kullanılabilir. Şort ve Jean kullananların sürekli satın aldığı bu modeller, birbirinden modern desen ve güzel renklerden meydana gelmektedir. Kalitesiz üründen uzak durmak için pazar alanını iyi seçmeniz gerekiyor. Son derece kaliteli ve sağlıklı kumaşlardan oluşan sporcu atletlerimizi portföyümüzden inceleyebilirsiniz.

    Bayan atlet çeşitleri arasında yer alan klasik atletler, geçmişin izlerini taşımaktadır. Bilindiği üzere yakası yuvarlak ve arkası da önü gibi olan atletler, günümüzde kalın askılı atlet olarak adlandırılmaktadır. Günlük kullanımların kurtarıcısı olan kalın askılı modeller, ev içerisinde bir tayt veya eşofman altı ile birlikte kombin edilebilir. Özel tasarım çeşitleri ile sizlere sunulan bu bayan atlet çeşidimiz, oldukça rahat kumaşlarla imal edilmiştir. Tıpkı klasik modellere benzeyen bir diğer atlet ise, ince askıya sahip olan atletlerdir. Büyük bir şıklıkla hazırlanan ince askılı modeller, renkli model ve cazip fiyatlar ile bayanları bekliyor. Bazı durumlarda kıyafet altından gözükerek görüntü bozan kalın askılara veda ederek, ince askılı atletleri tercih edebilirsiniz.

    En yeni isim yapan kaşkorse modelleri ise, atletlerden daha kısa olan ve göbek hizasında kullanılan bir çeşittir. Bayan atlet modelleri arasında en farklı çeşide sahip olan bu atletler, vücudu kesinlikle terletmeyen bir özelliğe sahiptir. Çünkü doğal kumaşlar ile özel olarak tasarlanan bu ürün, gün boyu kişinin kendisini çok rahat hissetmesini sağlayacaktır. Hafif bir kumaştan üretilen kaşkorse çeşitleri, her zevke uygun renk seçenekleri ile sitemizde sizlere sunulmaktadır.

    Straplez olarak bilinen askısız bayan atlet modeli, genellikle, straplez elbise ve bluz tercih eden bayanların kullandığı atlet çeşididir. Bu atlet kullanılacağı zaman silikon göğüs kalıpları veya straplez sütyenler de kıyafet içerisinde tercih edilmelidir. Çünkü göğüsler tek başına bu atleti kaldıramaz ve bu durumda kişiye rahatsızlık hissi verir. Esnemeyen kalitedeki bir askısız atlet, bu alanda yapılacak doğru bir seçim olur. Dikişi olmayan atletler ise, dış giyim olarak kullanılacak olan kıyafetlerin altından gözükmeyen bir yapıya sahiptir. Bu sayede istenilen renkte de kolayca tercih edilebilir. Ayrıca bu atletin sıkılaştırıcı bir özelliği olduğu için, bayan atlet çeşitleri arasında bayanlara en rahat alternatifi sunmaktadır.

    Naylon kumaşlardan uzak durarak, sitemizde yer alan doğal üretime sahip atleti tercih etmelisiniz. Çünkü naylon ile üretilen giyim ürünleri, vücudu terletir ve kaşıntı meydana getirir. Anıl, Emay, NBB, Miss Fit, Ayyıldız gibi önde gelen markaların ürünlerini icgiyimozel.com'da rahatlıkla bulabilirsiniz. Tüm bayan atlet çeşitlerini kolayca inceleyerek, bir tıkla seçimlerinizi yapabilirsiniz.

    Bayan Atletler yazın terinizi emer, kışın ise vücut ısınızın dışarı çıkmasını engelleyerek sizi sıcak tutar. icgiyimozel.com’un sunduğu sayısız kadın atlet modeli arasından zevkinize uygun, aynı zamanda en hesaplı atlete sahip olabilirsiniz. KOM iç giyim, Pierre Cardin iç giyim, NBB iç giyim, Anıt iç giyim, Sistina iç giyim, Maranda iç giyim gibi markalarının bayan atlet modelleri ile kendinizi ödüllendirin.