Tüm ürünlerde haftasonu özel Anında %10 İndirim

Bebek İç Giyim

Bebek masumdur, bebek saftır ve bebek umuttur. Her bebeğin dünyaya gelmesi ayrı bir sevinç ve heyecan taşır. O yüzden de bebekler doğar doğmaz her anne babanın yapması gereken şeyler vardır. Beslenmesi kadar uyku düzenine de çok özel bir göstermek zaruridir.

Zira bebeğin teni çok narin ve hassastır. Dış etkenlere karşı oldukça da savunmasızdır. O yüzden bebek iç giyimi konusu hafife alınamayacak rastgele yapılamayacak olan bir olgudur. İç giyim ürünleri hiçbir biçimde tolerans kabul etmez. Özenle seçilmesi ve yine giydirilirken olabildiğince dikkatli ve hassas olmak gerekir. Aksi halde bebeğe ciddi zarar verilebilir.

Temel Bebek İç Giyim Ürünleri

Bebek iç giyimi ürünleri diğer gruplardaki ürünlere benzemez. Biraz daha özeldir ve farklılıklar gösterir. O noktada bebekler için olan ürünlere baktığımızda şu ürünler karşımıza çıkar:

· Atlet

· Külot

· Atlet külot takımları

· Bebek alıştırma külotu

· İç çamaşırı takımları

· Zıbınlar

· Body ( düz, çıt çıtlı vb.)

· Külotlu olan özel ürünler

Yukarıda yer alan ürünler bebeğin gelişimine uygun olarak giydirilen 0 yaş grubu olan ürünlerdir ama ay bazında da 0 yaş grubunda alt bedenler belli aralıklarla piyasada mevcuttur. Bebek iç giyim ürünlerinde yeni doğmalarından dolayı çok özel bir cinsiyet ayrımı yoktur ama yine de kimi ürünlerde renk ve desen bazında da olsa minik ayrımlar olabilmektedir.

Renkler bebek iç giyim ürünlerinde ağırlıklı olarak beyaz olmakla beraber pastel tonlarda açık mavi, pembe, sarı, turuncu yeşil gibi renkler de karşımıza çıkabilmektedir.

Bebek İç Giyim Ürünü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bebek iç giyimi ürünleri alınırken öncelikle malzemesine dikkatlice bakılmalıdır. Kesinlikle bebek ürünleri doğal bir yapıda olmalıdır. Terletmeyen, üşütmeyen alerji, tahriş sorunlarına yol açmayan bir yapıda olmalıdır. Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise eğer boya kullanılan bir ürün ise doğal boya olduğundan mutlaka emin olunmalıdır.

Çocuğun yapısına uygun olan ürünlerin seçilmesi oldukça önemlidir ve çocuk içinde rahatça hareket edebilmelidir. Bu noktada çocuğun ayına ve/veya kilosuna uygun olarak ürün seçilmesi doğru bir karardır.

Hayatımızın renk kaynağı ve korunmaya en muhtaç varlığımız olan bebeklerimiz için, en doğal malzemeler olan pamuk, keten vb. üretilen tulumlar, zıbınlar, bebek atletleri, bebek külotları, kundaklar, bebek pijamaları, bebekler için külotlu çoraplar, bebekler için badiler ve daha birçok bebek iç giyim ürün ve aksesuarları için en doğru adres icgiyimozel.com’dur. Çünkü en az sizin kadar bebeğinizi seviyoruz ve en uygun, en sağlıklı, en sağlam ve en kaliteli, bebek iç giyim ürünlerini %100 müşteri memnuniyeti ile sunmaya çalışıyoruz.