Tüm ürünlerde haftasonu özel Anında %10 İndirim

Taytlar

, 533 model bulduk!

    Tayt Modelleri ve Fiyatları

    Giyim konusunda hem şıklık hem de rahatlık arayan kadınların ilk tercihi taytlar olmaktadır. Tayt ilk üretildiği günden bugüne kadar her kadının gözdesi olarak gardıroplarda yerini almıştır.

    Taytlar ilk üretildiği zamanlarda genel olarak egzersiz ya da pilates yaparken giyilmekte olan bir giyim ürünüydü. Ancak yıllar içerisinde sahip olduğu ergonomik yapı nedeni ile taytlar, günlük kullanımın vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

    Bu durum da farklı çeşitte tayt üretilmesine zemin hazırladı. Son zamanlarda oldukça popüler olan dantelli tayt, deri tayt ve kot görünümlü taytlar hem ev iç giyimde hem de günlük giyimde kullanılır hale geldi.

    Aynı zamanda taytlar vücudu tamamen saran bir yapıya sahip oldukları için de estetik bir görünüm sağlarlar. Bu sebeple dışarı çıkarken çok rahat bir şekilde kombinlenebilir ve kişiye gün boyu rahatlık hissi verir. Hem ev içerisinde hem de günlük kullanımda tercih edebileceğiniz farklı tayt modellerine İç Giyim Özel web sitesinde göz atabilirsiniz.

    Spor Tayt

    Spor tayt spor yapmak için tasarlanmış bir tayt çeşididir. Genellikle esnek, hafif ve nem yönetimi özellikleri olan malzemelerden yapılmıştır. Spor taytlarının tasarımı, kişinin spor yaparken maksimum performans sağlamasını amaçlar. Bu nedenle, spor tayt modelleri vücudu saran ve esnek bir yapıya sahiptir.

    Spor taytları, genellikle polyester, likra, spandex ve naylon gibi sentetik malzemelerden yapılmıştır. Bu malzemeler, hava akışını sağlar ve teri vücuttan uzaklaştırarak cildin kuru kalmasını sağlar.

    Spor taytları, farklı aktiviteler için farklı şekillerde tasarlanmıştır. Örneğin, koşu yapmak için tasarlanmış bir spor taytı, daha ince ve hafif malzemelerden yapılmıştır. Bu sebeple tüm spor faaliyetleri için uygun bir tayt modeli bulmak mümkündür.

    Yoga Tayt

    Yoga tayt giyen kişiye hareket özgürlüğü sunan bir tayt çeşididir. Bu nedenle genel olarak kadınların rahatlamak ve zihinlerini boşaltmak için yaptıkları yoga aktivitesinde son derece uyumlu bir parça olarak belirtilebilir.

    Yoga taytları oldukça esnek bir yapıda oldukları için yokmuş hissi yaratır. Bu nedenle de yoga sırasında dikkatinizi dağıtmaz. Yoga taytları farklı boylarda ve farklı renklerde olabilir. Genel olarak siyah, beji gri ve kahverengi gibi klasik renkleri bulunduğu gibi daha canlı renklerde de yoga taytları mevcuttur.

    Pilates Tayt

    Pilates tayt pilates yapılırken giyilmesi tercih edilen bir tayt modelidir. Genel olarak diğer tayt modellerine benzese de bazı açıdan farklılıkları da bulunur. Örneğin, pilates taylarının kişinin daha rahat hareket etmesini sağlamak için ayak bileği manşeti gibi ek özellikleri olabilir.

    Pilates taytları da yapısal olarak esnek ve hava alan kumaşlardan yapılır. Bu nedenle bu taytlar pilates dışında günlük egzersiz için de tercih edilebilir. Kişinin tercihine göre yüksek bel ya da normal bel boyutunda olabilen pilates taytları, pek çok kadının vazgeçilmez giyim ürünleri arasında bulunur.

     

    Giyinmek özünde bir sanattır. Kişinin yaşına, gideceği yere uygun kendi tarzında giyinmesi başlı başına bir yetenektir.

    Tam da bu noktada bazı kadınlar hemen her ortamda hem şık olmak, hem de rahatlıklarından ödün vermemek isterler ki tam da bu noktada tayt devreye giriyor.

    İlk çıktığı yıllarda sadece spor amaçlı olarak kullanılan taytlar bugün çok farklı şekillerde ve hemen her ortamda kullanılabiliyor.

    Örneğin son yılların gözde kumaşı olan deri taytları hem gündelik yaşamda, hem gece özel davetlerde, bar tarzı yerlere giderken, hem de doğru bir kombin ile iş yaşamında rahatlıkla kullanabilmek mümkün.

    Bunun yanında günlük kullanım için bakıldığında desenli taytların çok moda olduğunu söylemeye bile gerek yok.

    Deri tayt kadar iddialı olamamakla birlikte giyildiği zaman kadınlara asil bir hava veren kadife taytları, her yaşta herkesin her ortamda giyebildiği Jean tarzı taytları da unutmamak gerekiyor.

    Ağırlıklı olarak uzun olan tayt boyları arasında bazen özellikle spor amaçlı olanların da kısa yani diz altı olanlara da rastlanabiliyor.

    Dantelli olan modeller ise evler için ya da günlük kullanım için son derece uygun. Uzun tunikler, mini elbiseler ile rahatlıkla tamamlanabilen taytın altına üst giyim türüne göre spor ayakkabısı ya da yüksek topuklu ayakkabılar giyilebilir. Bu tamamen kişinin kendi tercihlerine kalmış durumda.