Tüm ürünlerde haftasonu özel Anında %10 İndirim

Sütyen Takımları

, 611 model bulduk!

    Sütyen Külot Takımları

    Sütyen takımları şüphesiz kadın iç çamaşırınının vazgeçilmez ürünlerdir. Tek seferde hem külot, hem de sütyen çamaşırına sahip olmayı sağlayan bu modeller, farklı model seçenekleriyle her beden ölçüsünde hazırlanıp satışa sunuluyor. Pierre Cardin, NBB, Dagi, Miorre gibi ünlü markaların en çok satılan sütyen modellerine yer verilen icgiyimozel.com adresinden siz de kendi zevkinize göre ürünler seçip online alışveriş imkanı ile satın alabilirsiniz. İç giyim ürünlerinin gözde modelleri arasında yer alan sütyen takımları, hem baştan çıkarıcı hem de kullanışlı bir özellik taşıyor. Dişiliği ortaya koyan ve oldukça zarif olan bu modeller, nefes kesici çeşitleri ile dikkat çekiyor. Sütyen takımları, birbirinden farklı model ve tarz seçeneği ile iki parçadan oluşmaktadır. Külot ve sütyen olarak hazırlanan takım içerisinde, günlük kullanımlı takımlar, özel geceler için kullanılan takımlar ve her ikisi için de tercih edilen takımlar yer alıyor.

    Sütyen Takımları

     Sütyen takımları kadınların şıklık açısından daha çok tercih ettiği ürünlerdir. Bu ürünler ayrı ayrı satılabileceği şeklinde takım olarak da takılabilmektedir. Özellikle sütyen kadınların göğüs bölgesinde kullanmış olduğu bir iç giyim çamaşır olarak karşımıza çıkmaktadır. Ve sütyen ile alakalı olarak kişinin kadının gereksinime göre birçok türü bulunmaktadır noktam

     Sütyen takımı modelleri çok ciddi boyutta geniş bir yelpazede yer almaktadır. Çok fazla sayıda sutyen takım çeşidi bulunmaktadır. Çok fazla sayıda sütyen takımı markaları bulunmaktadır. İnternetimiz üzerinde internet sitemizde özellikle birçok marka ve modelde sütyen takımı bulabilirsiniz. Sütyen takımındaki en büyük konu şıklık ve zarafet olacaktır.

    Sütyen Takımları Fiyatları

     Sütyen takımları fiyatları alacağınız ürünün çeşitliliğine göre değişecektir. Aynı zamanda bu konuda marka da çok önem arz etmektedir. Internet sitemizde birçok Sütyen takımı bulmanız ve görmeniz mümkündür. Sütyen takımıyla alakalı özellikle en çok tercih edilenler dantelli ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Sütyen takımı şıklık ve zarafet tamamlamaktadır. Ve çok fazla tercih edilmektedir. Sütyen takımıyla alakalı olarak tek bir fiyat bilgisi vermek doğru olmayacaktır. 100 liradan başlayarak 500 600 liraya kadar sütyen takımı bulmak mümkün olmaktadır. Burada alacağınız ürünün markası ve modeli de çok önem arz etmektedir.

     İnternet sitemiz üzerinden markalar şunlardır.

    • Akbeniz
    • Anıl
    • Asimod
    • Belli Notte
    • Bende
    • Büşra
    • Deniz gülü
    • DOREMI
    • Eros
    • Gallipoli
    • Gece gölge
    • Godewo
    • Kom
    • Le jardin
    • Lemariz
    • Meryem See
    • Miorre
    • Mite Love
    • Moonlight
    • NBB
    • New Bra Lingerie
    • Nurteks
    • Orkide

    Yukarıda sayılan markalar internet sitemizde bulunan sadece belli ürünlerdir. Internet sitemizde binlerce ürünü aynı anda inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda internet sistemimizi çeşitli güvenlik önlemleri alınarak da güvenli bir şekilde ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda ürünleri kargo yoluyla gönderme durumunuzda ise çeşitli gizlilik önlemleri alınarak yollanmaktadır.

    Sütyen Takımı Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekmektedir?

    Sütyen takımı seçerken dikkat edilecek şeyler kişinin zevkine göre değişkenlik gösterecektir ama sütyen seçerken neye dikkat etmek gerek ettiğimiz birkaç etmene bağlıdır. Özellikle sütyen seçecek olan kişinin bedenini iyi bilmesi gerekmektedir. Ve göğüs yapısına uygun bir beden seçmesi gerekmektedir. Özellikle göğüsle ilgili olarak çeşitli beden ve Cup bulunmaktadır. Bu anlamda kişinin uygun bedende ve kalıplı ürünler alması gerekmektedir.

    Sütyenlerde özellikle kişiyi sıkmaması gerekmektedir. Hem meme kısmından hem de sırt kısmından sütyen yüklerinin kişiyi sıkmaması gerekmektedir. Bu rahat ve konfor açısından oldukça nedir. Tüm bu durumların dışında bir de sütyen takımlarıyla ilgili sütyen ile alakalı olarak kullanılan kumaş çok önemlidir. Çünkü kişinin vücuduna direkt temas eden bu ürünlerin pamuklu olması kişinin ten sağlığı açısından oldukça önemlidir. Kaliteli ürünler ve pamuklu ürünler tercih etmek bu anlamda çok önemlidir. Internet sitemizden hem kaliteli ürünler hem de pamuklu ürünleri bulabilirsiniz.

    Takım şeklinde bir tercih yapmanız durumunda ise takım kendi zevkinize göre ayarlayabileceğiniz bir konudur. Ama süren takımları da aynı zamanda balenli balensiz dolgulu ve dolgusuz şekilde ayrılmaktadır. Kendi istek ve tercihinize göre bu ürünleri seçebilirsiniz.

    Sütyen Külot Model Seçiminde nelere dikkat edilmeli?

    Sütyen takım modelleri arasında seçimi yaparken kişinin kendi ihtiyaçlarına göre seçim yapması gerekir. Göğüslerin büyüklüğü ve yapısına göre destekli, desteksiz, dantelli, toparlayıcı ve straplez modellerden biri tercih edilebilir. Sade ve klasik giyim tarzına sahip bayanlar sütyen takımı seçerken tek renkli basic veya klasik desenli modelleri tercih etmelidir. Farklı ve modern giyim tarzına sahip bayanların ise yoğun desenli ve canlı renkli sütyen takımlarından yana tercihlerini kullanmaları gerekir. Desen ve renk seçiminin yanı sıra satın alınan sütyen takımının terletmeyen, sıkmayan, cilde solma yapmayan ve yıkandığında çekme yapmayan özelliklerde olmasına dikkat edilmesi gerekir. Sütyen takımı modeli doğru seçildiğinde harika sonuçlar alınır. Kişinin vücut özelliklerinin dışında giyilecek dış giyim ürünlerine göre de doğru seçimi önemlidir. Örneğin dar bir elbise altına sütyen takımı seçerken dikişsiz, iz yapmayan ve elbise ile renk uyumuna uygun kırmızı, siyah beyaz gibi bir sütyen takımı seçilmesi gerekir. Sütyen ve külodun beden ölçüsüne uygun olması, sıkmaması ya da geniş olmaması gerekir. Aksi halde kıyafetlerin altından bile rahatsız edici bir görüntü ortaya çıkabilir. Son dönemlerde bayanların severek kullandıkları sütyen takımlarının satın alınma aşamasında mevsime göre değerlendirme yapılması da önemlidir. Yazlık sütyen takımları terletmeyen ve koku yapmayan özelliklerde, kışlık sütyen takımlarının ise sıcak tutma özelliğinin olması gerekir.

    Sütyen Takımı Modelleri nelerdir?

    Değişen ihtiyaçlara göre sütyen takımlarında da oldukça zengin bir ürün yelpazesi mevcuttur. Dantelli, Bacic, Destekli, Desteksiz, Toparlayıcı yani minimizer, Leopar desenli, Straplez, Push-up sütyen takımları... gibi onlarca farklı kategoride sütyen takımı bulunmaktadır. Son yıllarda bunlara ek olarak Bralet(İpli) Sütyen takımları oldukça popülerdir. Farklı renk ve bedenlerde binlerce sütyen külot takımı seçeneğine icgiyimozel.com'da bulabilirsiniz.

    Sütyen Takımları Bakımı nasıl yapılmalı?

    Sütyen takımlarının uzun ömürlü olması için yıkanma talimatlarına göre yıkayın. Sütyenlerin bozulmaması için yıkama topu ile çamaşır makinesine konulması, etiket üzerinde yazan su ısısına göre yıkanması gerekir.

    Sütyen Külot Takım Fiyatı

    Aradığınız özellikteki çamaşıra icgiyimozel.com’un onlarca marka, yüzlerce sütyen takımları modellerinden oluşan geniş kolleksiyonundan ulaşabilirsiniz. En iyi fiyat avantajları ve indirimler her zaman kapınızda. Kalitede öncü markalar Yeni İnci, Nurteks, Orkide, NBB, Pierre Cardin, Ten, Anıl Deniz Gülü gibi yüzlerce marka içerisinden istediğiniz sütyen takımını en ucuz fiyata tedarik edebilirsiniz.